Sentuhlah saya

07 October 2009

RAYA bersama ADIK2...seronok giler

Salam....
Morning..hye babes..
Mari kita bercerita pasal 1 hari di hari raya ye..
Gambar2 ni disnap
pada 1 syawal...
selepas sesi beramah mesra bersama peminat..
muahahahaha
Ok,aku bukan selebriti haruslah perasan lebih kan?
ni lepas sesi bergambar bersama family

The blue one is angah..
And the red one is Adik..
Inilah darah dagingku..
i love both of them so much





See2
Mereka melayan kegilaan aku bergambar
padahal masa ni nak kuar gi
beli ice...
Yelah..rumah atuk
x berhenti sedara mara datang..
Jadi kami x da motif nak
pakai baju kurung sampai ptg ye..
harusnya kami akan menolong di dapur
kalau x pon tido



Sebenarnya..
tiap2 1 syawal..
kitaorg ber3 akan gi layan movie
tu pon kena gi tgk atuk belah ayah dulu ye..
raya2 ni...
mestilah jumpa kedua2nye ye...
Adakah?
kenapakah?
kami sgt seronok bergambar
sbil gelak2 macam apa je
padahal x da apa pon yang nak digelakkan


Seronok sangat spend time ngan hantu2 ni
kitaorg nak jumpa susah...
jadi masa raya ni..
aku gunakan sebaik2nya
melayan kerenah adik2
Kitaorg gelak sakan..
walaupon x da lawak yang dibuat
pandang muka masing2 je
kitaorg dah gelak2 sakan
x da motif betul aku
n budak2 nih...
Aku:aku nak amik gbr jap ea...
Angah:kejadahnya..nak gi kedai apek pon nak amik gbr..
Aku:kau apa tau,aku nak letak dlm blog..


Angah:lau mcm tu aku nk masuk skali..
Adik:aku pon..
Aku:weih...penuh r screen aku...

Dan terpetiklah wajah kami yang chanteks sgt nih..
muahahahahaha

Nanti aku update lagi ye..
sepetang ngan adik melayan movie...
bubye....

2 comments:

cik syahira said...

beb.. cepat masa berlalu.
dah besar-besar panjang adik2 ko.
diorang kat mana sekarang ni?

syazana said...

Hehehe...
sekejap je kan?
angah kat ampang..
adik aku kt jb ngan mama aku..