Sentuhlah saya

13 October 2009

Heaven with LRC

Salam,
morning babes...
pagi yang indah..
sejuk n aku malas nk bangun..
la..la..la..la..la..

Today is wednesday wah..
this friday..is 16 October..

My besday ya dude...
(Motif aku nak semua org wish kat aku hahahah..)
Saya adalah x tau malu hik..hik :-p

sbnrnya entry ni aku wat tok..
menceritakan selera aku yang mcm naga ye..
huhuhuhu..
last saturday..
oleh krn aku sgt lah..teringin nak makan Ayam LRC..

Maka dgn senang hatinya aku tlh sms Kak Didi..
untuk tempahan..
makanya...tada...





Heaven....
tu je yang boleh aku cakap..
Lemon Rosemary Chicken grilled + Baked Potato=Heaven...
muahahhaa...
gila kecur air liur aku masa view blog LRC...
Serius lama gila aku mengidam...


Dengan bangganya aku tempah sampai 2 ekor ye..
Tapi satu lg aku bg kat angah..
dan dia punye respon pon sama mcm aku...

Angah:Along kau beli ayam ni kat mana ek?
Aku:apasal?x sedap ke?
Angah:sbb sedaplah aku tanya...
Aku:Kalau kau nak lagi,nanti aku ada masa aku tempahkan lagi ye..
Angah:ok...

Secara total aku,fara n wawa
Yang bedal ayam sekor ni..
Muahahaha...
Lihatlah keadaan LRC nih...
NI belum khatam lagi...

Thanks Kak Didi...
I LOVE The LRC...

2 comments:

cik syahira said...

eh!
br perasan entri ni.
ahhahhaha..
see..
ayam tu mmg sedap gila kan??
kecur sey tgk pics ko ni.
tak sangka last2 ko pun order juga.
wink..wink.

syazana said...

Muahaha..
terjebak ngan entry kau r hr tu..
Gila wei aku makan ayam ni..Heaven.
serius sedap..
ni aku dah kecur lagik...