Sentuhlah saya

13 October 2009

i feel sad :'-(


I dont know what to say..
semakin ingin dilupakan
ia semakin dekat...

I miss him..
My bf know..
(Tp bukan bf aku ye)

Always miss him..
aku brsalah pada dia..
sangat..
sampai mati pon rasa bersalah n berdosa tu x kan hilang..

Nak mati je rasa...
sakit dada aku tahan rindu kat dia..
aku tau aku salah..
tapi aku x mampu..

Ya Allah..
i miss him so much..

Terlalu rindu..
mmg aku nak lupakan sejarah semalm..
tapi aku x boleh..
En.BF tau aku x blh..
dia reda..
itu perasaan aku..
dan hanya aku yang berhak..

Kenapakah?
kerana punca adalah dr aku..
semua kerana aku..

I'm so sorry..
ampunkan aku sayang...
maafkan aku...

Sesuatu berlaku n aku tersilap langkah..
aku tau dia x kan maafkan aku..
Tp jauh di sudut hati..
hati aku x pernah berhenti dr merindu..
x pernah berhenti dr rs bersalah

Walaupon dia x tahu..
tapi kami kongsi perasaan yang sama..
aku x tau knapa buat entry ni..
Tapi kalau aku x luah lg sakit jiwa aku..

Aku tau org lain x paham..
cukup je lah dgn korang membaca..
sbb ni antara aku ngan dia..
kalau aku bersuara pon dia x kan mampu untuk mendengar..
dia x kan mampu untuk merasai..
dan dia x kan mampu untuk melihat aku skalipon...
dan yang penting aku tahu
DIA X KAN MAAFKAN AKU

Hanya aku,dia n Allah S.W.T sahaja yang tahu....

(knapa aku wat entry ni?sbb aku teingatkan dia..)

5 comments:

lalink7 said...

sapo lak along?
sabola yer,

cik syahira said...

sounds complicated..

lily lotus said...

alaa..jgnlah sedih..senyum sikit ;)

aii..I baru jer masuk sini thru redmummy's blog..sweet n nice..

kalau u tak kisah I nak link ur blog in mine ekk..take care!

salam kenal,
lily lotus (http://myrillys.com)

syazana said...

Lalink7:
someone in my past..
Dia dah X DA lg.
sabor lah ni hehehe.

syazana said...

Cik Syahira:
Yeah so complicated..
no one know's..
my heart...hurt's
En.BF feel the same way...

Lily Lotus:
Hehehe..
thanks sis..
yeah welcome to my home..
ops silap selamat datang ke blog saya..