Sentuhlah saya

29 December 2009

TAG-pasal zaman2 cinta...

Salam...
selamat malam...
tb2 aku gatal tangan nk buat TAG...
aku tdk di tag..tp aku nk buat gak..Owh..Sis..saya ambil dr blog kamu..
http://daela81.blogspot.com
saja je..aku ni kan kejarangan membuat tag..makanya mcm seronok plak recall cerita2 lama...
malu i...hahaha..gediks tiba2...
then lets start...

1.First time jumpa buah hati?

Dalam bas,aku balik dr kelas tambahan dan En.Bf dalam perjalanan pulang dr KKBN ke batu pahat.aku x layan En.BF pon ms ni..sbbnya aku mcm x kisah.Dia n member2 sibuk nk nbr hp aku..aku rimas aku bg je lah.Kebetulan diaorg ni kawan kepada member aku gak...tp aku x cam pon muka En.Bf n aku x bg perhatian penuh pon kat dia..kesimpulannya aku jual mahal..hahaha

2.Cinta Pandang Pertama aku pada dia?

Owh..no..no..aku x tau knapa..kelas kitaorg ada wat kem motivasi ms tu..bila aku menapak je kat kem tuh..tb2 aku rs rindu gila kat En.Bf.Serius aku x cam pon muka En.Bf,aku cm rasa rindu sgt kat En.Bf n berusaha bersungguh cr coin nak call En.Bf.Tp aku pon pelik knapa aku tb2 rindu kt En.Bf sdgkan sebelum ni aku x pernah kisah pon En.Bf wujud ke x ....

3.Sape dia...Dan kat mana 1st jumpa?

I dont know him ...aku ajak En.Bf kuar dating..(En.Bf sila akui aku yg bukak langkah ok, ajak kau dating).1st date nak jumpa kt The Summit Parade Batu pahat,nak tgk wayang.Erm..tajuknya..I KNOW WHAT U DID LAST RAYA....En.Bf lambat 2 jam...kitaorg jalan2dulu sblom masuk wayang.Perkara yang paling memalukan ialah..aku tertidur mcm baby..dan paling buat aku malu gila..aku tido kat bahu En.Bf..adoyaiii..dah r first date..aku leh plak wat perangai pelik2..dia plak x sampai hati nak kejut aku..yang buat aku terjaga bila dia kejut aku slow2 n cakap "along bangun,cerita dh abes.." (^_^')

4.Special Date ngan dia?

Slalu sgt dating,da mcm rutin mingguan...mesti mau dating..erm...banyak sgt yang special..especially lau ms dating kitaorg gaduh,hahahaha2...cfrm...kitaorg akan lebih romantik lepas gaduh..owh..En.Bf i like.....sapa2 x suka sila menyampah ye..huhuhuhu

5.How he propose?

Hehehe..malulah saya.En.Bf x romantik..tp comel lau dia buat2 hal2 yang romantik nih...eeeee..malunye...hahaha..Kitaorg gi dinner ms birthday aku...i've got chocolate n watch...then he said something...tetttt......

6.Ape yg dia suruh aku berubah?

erm...perangai aku yang sangat teruk...kepala batu,keras hati dan degil.Dia sgt2 bengang lau aku apply ketiga2 item nih dalam satu ms.Cfrm dia akan wat muka bodo,tp still berlembut ngan aku.Ye,saya mmg teruk.Aku x sedar,bl msnya aku telah menjadi seorang wanita yang betul2 wanita..haha2..power of love..everything is possible...aku pandai berfesyen,make up n etc.berbanding dengan dulu..aku slalu dgn t-shirt body,jeans lusuh n rabak + sneakers..hahahaha 5 tahun ni banyak mengubah aku.Owh ye....dia bukanlah seorang yang suka mendesak..atas kesedaran sendiri sy mesti kurangkan berat badan.kalau nak pki baju cantik2 ms majlis resepsi akan datang...tetttt hahaha...

ok...sis..tq sbb membenarkan saya mentag diri sdr...



Me & En.Bf
I love u so much sweetheart... (^_^)

4 comments:

daela said...

Ala...so sweet..thank yer dek...coz sudi baca blog akk n buat TAG yang akk dpt tu...

Lyn Yusoff said...

so sweet of u :P
lyn tak smpat wat lagi..
hehhee

cik syahira said...

hihi.
aku dah pernah buat ni dulu.
best kan layan tag.
kadang kadang tak ada idea nak buat entry apa.
layan ni pun jadi.

syazana said...

daela:
hehe...tq..slalu je bc blog akak if sempatlah..TAG tu sbb mcm best je..bila igt2 balik ketawa sdr plak

Lyn Yusoff:
Hehe2..tq..
buat cepat..seronok tau..recall hal2 lama ni..

Cik Syahira:
betul r beb..seronok je layan TAG nih...