Sentuhlah saya

30 December 2009

I wish....

Salam...
morning....
Huhuhu..today is wednesday..
besok petang balik johor yeay.....

Hari jumaat ni dh masuk tahun 2010..
bermaksud umur aku akan bertambah lg 1 angka...25..warghhhhhhhh..
sudah tua kah?
sudah matangkah?
sudah berkerjayakah?
sudah habis belajar kah?
semua soalan di atas adalah berkaitan..hahaha..x mau jawab lah..

Owh...ni br nak masuk awal bulan..tp boleh x aku dah berkira2 bila nak kuar gaji lg nih...
hahaha..
banyak benda aku nk beli tp setakat ni tersekat2 lagi....
Tapi salah satu drpdnya..benda remeh n simple r..aku nak dress nih.....
mahal sesungguh....Rm2 ratus lebih....kalau Rm100++ mungkin aku beli kot..
tp dah mencapai ke angka 2..adoyai..mak x mampu noks....
mampu try je lah..masa ni duit yang aku bawak cukup2 n sama dgn jumlah harga dress nih...
tp aku kan.....kena berkira2 gak..lau benda x berapa nk ptg wat pe belikan?..
bukan x berapa nak penting,tp mmg x penting pon.
jd aku try je r ..n gyah snap pics...
jd mari kita terjah....

Peace...tu je gaya yang aku tau
layakkah saya menjadi model?...
Owh...i LOVE this dress....
Ada sapa2 yang terlebih duit nak belikan aku?
hahaha....



6 comments:

lily lotus said...

cantik :)...just nice dengan u..takpelah beli jerlah..dah suka sangatkan

adawiyah said...

haisyy...ur pose same jek...peace..peace...n peace....buatla mcm pose supermodel...baru ade org nak banje..mn tau en.BF tgk tros trpikat nak blikan.....heheh.....

nway.....ma wish...trsangat la byk..but takut nak nyatakan pd manusia len...

syazana said...

lily lotus:
Tq sis..tp tulah..berkira2 gak..jarang pakai...

syazana said...

adawiyah:
hehe2 beb dulu aku nak join claz tyra bank,tp dia x kasi sbb aku gemokkkk..jd x da pose yang istimewa dr aku.Cuma tu je yang aku tau.

En.Bf da nak belikan.Tp dgr harga mahal mcm tu n dia cakap bukan aku pki slalu.Tapi dia ada kenakan syarat lau nk dress tu gak n i want more expensive n sweet then this one.syaratnya aku kn siapkan tesis dulu...wa..wa..

cik EPAL said...

boleh apply model lepas ni :)

syazana said...

Cik Epal:
huhuhu..layak ke?berat badan berlebihan..seems like lemak berjalan oke...nanti org x pgil model..org mesti pgil..eeeee lemak berjalan hehehe