Sentuhlah saya

01 December 2009

Malam Raya dan pagi raya

Salam..
hah amik kau skali update sampai 3 entry...
saja je..
ni lah anak melayu kalau dh x da keja..
jgn slhkan i tau....
sbb x da keja kt opis..huhuhu

sambil menyelam i tenggelam...
hahaha..
sambil menyambil kan?
gbr2 kat bawah ni amik ms raya hr tu,

Pic ni aku amik ms malam raya.kena sekatan roadblok..belum sampai turn kitaorg..aku pon sj je menggedik amik gbr calon2 lembu korban nih...lupa plak nk tya Tok polis knapa driver lori nih kn tahan...
My sugar babe..huhuhu Dania Erisya...

Serabainya kau dik...
Raya haji kali ni aku x brapa nk meriah sgt lah..
raya first je aku x mandi2 sampai lah ke petang...
mandi pon sbb nak hantar angah gi bus stand n nk gi cr brg ngan En.BF jap...
ntah..apasal x da mood..
tp suke...sbb asyik makan saja..
paling suke...gi rumah future mum in law....
makan nasi ayam..sedap wei....air tangan bakal ibu mertua ku...
selamba je aku bertambah..
hahaha..
sambil2 makan..
Future mum:along tambah lg nasi tu...
aku:erm..(sambil mulut penuh n mengangguk)
Future mum:ucu ambik kan lah along nasi, ayam tupon banyak lg..ni mak goreng ayam lg...
Aku:(dengan selamba tambah ayam lagi..nasi x moh...)
En.BF:eeee..gemok....
AKu:(automatik...sepak kaki dia..)hahaha padan muka kau..
Makan saja...
aku rs kan minda aku makin lama makin lemau..
aku dh lama x menulis..
jdnya hasil tulisan adalah mcm haram...
hahaha..
aku cb belajar mengarang lg ye...
Ops2..jgn sangka budak Bm mcm aku ni bijak menulis...
aku pandai baca je.
hahaha..
t.a.t.a




4 comments:

lily lotus said...

sporting bakal MIL..ehem ehem

ahmad said...

paling best dengar takbir ow.....

syazana said...

Lily lotus:
Amin...doakanlah ye..smoga panjang jodoh kami.

syazana said...

ahmad:
welcome to my blog..hehehe2
yea..takbir adalah alunan yang paling besyt..merdu..sayu...dan mengharukan