Sentuhlah saya

02 December 2009

I'm cool..hehehehe :-P

Salam...
pagi yang indah...
pagi2 beli nasi lemak..
nasi lemak kosong tapi bayar mahal..
hahaha...

Hye babes...
hr ni hr rabu..besok khamis..lusa jumaat..balik kampong yeay...
x sabarnye...
sabtu ni aku ada 3 jemputan, semuanya kawan2 masa skolah..
huh kental beb nak pergi semua...
org jemput kan?marilah kita memeriahkan suasana..

I'm cool oke...
okey ke?
hahahaha

Alhamdulillah..semakin hr aku semakin tenang
aku suka perasaan ni,walaupon aku berserabut..untuk apa kita pk hal yang bukan2 nih...
aku motivasi dr sdr lah..
thanx to my dear cousin yg bg nasihat..
thanx to my best friends..,yang sentiasa pujuk hati ni....
aku malas nk pk..aku nk selesaikan urusan aku..next year aku ada pjek mega...
aku kn usaha siapkan gak tesis...
by hook or by crook..

slalunya bila aku serabut aku akan tulis benda merepek2 dalam blog nih..huhuhu
nasiblah,ada ke yang termuntah nak baca...benda x elok r ..x payah r baca..wat sakit mental korang je....aku dh r mental..karang korang plak mental..sapa nk baca blog aku nih..

Hahaha..
Betul..x guna fikirkan,x guna berdendam..
lg pon aku ni mmg baran..
tp x lama..kejap je..
cepat panas n cepat sejuk...
semulajadi..

Walaupon x cepat nk melupakan..sekurang2nya tiap kali sebelum tido n bangun tido..aku akan cuba memaafkan..wpon susah..aku mesti cuba...

Nobodys perfect right?
termasuk aku...
siapalah aku ini..yang ingin memetik CINTA MU..hahaa(x berkaitan oke)
erm...selaku manusia yang x berapa nk sempurna...aku sentiasa mencuba untuk jd baik..
ye..aku mencuba..wpon susah..
aku pon ada angan2 nk jd baik..contohnya..angan2 nak jd pendiam (boleh ke?)
angan2 nk ketawa slow2 mcm perempuan melayu terakhir (ekekekeke)
angan2 x nak bermulut puaka lg (erk....)
angan2 nk pakai tudung...(dalam proses bersihkan hati..)

Aku masih mencuba..belajar..dan segala2nya..
aku x nak bila aku bertudung tp sifat aku masih sama..
perempuan yang jahil...mulut jahat..sukar nk memaafkan org..(jgn2 contohi sy ye)
Aku nk jadi wanita yang sederhana tp SEMPURNA...
bukan untuk semua org tapi cukuplah untuk org2 yang aku sayangi...(contohnya anda2 semua para blogger..ayat ampu hik..hik..)

Aku cuma mengharapkan sapa2 yang sudi doakanlah yang terbaik untuk aku,dan smoga Allah S.W.T merahmati hidup korang gak..

Marilah kita menuju kebaikan..(walaupon sbnrnya aku x brapa nk baik...huhuhuu)
t.a.t.a

2 comments:

adawiyah said...

rite babe...if nak bubah kite kene bersihkan ati dlu....
xpe aku percaya ko boleh punye.....
tu lah...this december aku btol2 serabut.....tapik aku tetap cube mnjadik cool.....
maka..marilah kite mangcool kan diri bersama2....huhuh

syazana said...

sabar bebe...
mmg nak lakukan perubahan..tp aku nk betul2 bersih...aku pon kebelakangan ni kusut semacam je...tp bila cool n relax..semuanya ok...kiranya akumampu hadapi dgn tenanglah...