Sentuhlah saya

03 September 2009

Raya gaya mamee


Last night i surf internet try to find something for my thesis..then i found this..

Raya gaya mamee...
erm....interesting

Untuk sapa2 yang berminat beraya bersama mila,hafis,aril,adi & nana.
boleh layari laman web ini http://www.rayagayamamee.com.my/

- Korang semua dikehendaki menghasilkan e-kad yang kreatif lg inovatif.hehehe
- Bermula 24 ogos sehingga 18 september 2009.
- Pemenang bertuah akan diberikan open house percuma dan memilih 100 orang sbg tetamu
pilihan hati sendiri.kalau aku dah jenuh nak memikir...
- ok,pada sesapa yang bertuah akan mendapat duit raya sebanyak RM200 bermula 7 sept.-18
sept 2009.Lagi banyak e-kad yang korang hantar,lagi besar peluang untuk menang duit raya.
- Jadi untuk sesapa yang dapat hadiah utama,era akan sms @ call korang.kalau dah dapat tu
jangan ler lupa jemput aku.

Aku nak join gak, tapi keadaan dan masa x mengizinkin..huh..dateline x terkejar yop...
Aku ke yang kejar dateline?hahaha @ dateline yang kejar aku?
apakah?....

3 comments:

cik syahira said...

beb.. ko dah tukar layout gak ke? ehhehe.. jgn lupa nuffnang punya iklan, add sekali :)

lalink7 said...

hehe..
aku pun xmenyempat la nak wat banyak gile contest..

syazana said...

To cik syahira :
insyaallah..kalau sempat.

To cik husna:
hah tau x pe..