Sentuhlah saya

09 September 2009

Kenapa aku hari ni?

Aku x tau kenapa aku hr ni?
aku x da mood..
aku hilang semangat...
aku sgt2 letih...
terlalu letih..

Dengan masalah2 dunia..
Hati aku kosong...
Nak wat apa semua jd x best...
sekarang ni mood nak raya pon kurang...

apasal ek?...
ke sbb bulan mengambang....
@ superman jatuh atas bumbung rumah...

Semangat mcm tb2 hilanglah...
emosi x stabil..
tertekan...
tolong2.....

Dan aku pon x tau knapa aku tulis
mcm ni kt entry nih....

Luahan jiwa yang kacau.

4 comments:

lalink7 said...

hurm..
nak kata pembawakan budak xkawen lagi..heheheheh....

yerla mmg camtue la kalau peot nye pasal mmg macam xde moood..
cheer up ye dear..
dun moody2..

cik syahira said...

salam..

beb, apa khabar?
hurm.. bulan mengambang je tu.
takyah layan sgt k.
ko dgn bf ko dah settle belom ni.
hope u guys baik2 je k.
kesian dia, dowh~

syazana said...

Cik Husna:
x tau lah napa..
badan x sedap 2,3 hr ni..
letih sgt kot...
tulah kn bersemangat keja tgh banyak nih

syazana said...

Cik Syahira:
Mmg tgh mengambang pon..
br je tgh hr td...
Hr tu dah ok..
la ni gaduh lagik..
x tau r masing2 mood mcm hampeh.