Sentuhlah saya

29 August 2009

Aku bengang...

Salam...
Phew..hati aku sakit gila sekarang nih,bengang pon ye gak.
Dengan sapa?ngan En.Bf..
Untuk pengetahuan korang,aku sekarang ni dalam bas transnasional otw balik bp.

Ok,kenapa aku bengang sebab:

Aku:Hello..B
En.Bf:Ya,knapa?
Aku:sayang da naik bas nih..tiket sayang kol 7,tapi tadi kat kaunter bgtau bas ada kol 6.20.
En.Bf:Hah..ok.
Aku:Syg tya dia n pakcik tu suruh syg naik,tapi syg x sempat nak beli pape untuk buka,
sbb bas da nak jalan.
En.Bf:Hah!baguslah tu,da tau nak naik bas x beli pape.Nak buka camana?igt dekat ke..
Aku:x,bkn sgaja x nak beli pape.Br je sampai trus tgk kat kaunter schedule bas n trus turun.
En.Bf:Hah yelah.Abes nak buka camana?korek hidung je...boleh batalkan puasa mcm tu..

masa ni aku mmg dah sentap abes,dah r aku kelam kabut leh plak dia nak bsg2 ngan aku.

Aku:Kan da cakap tadi,smpi je terus naik..
En.Bf:korek hidung tu leh batalkan puasa untuk buka x?kalau x syg korek je hidung...
ingat bagus ke lambat2kan buka..

Pergh..saat ni kalau En.Bf ada depan mata mmg aku dah flying kick dia sampai Jerman.

Aku:Ni nak bising2 knapa?org bgtau je..x payah ler nak membebel.
En.Bf:sy bkn nak bising,ntahlah banyak sgt nak kena pk.

aku dah agak,kalau dia banyak pblem kat site mmg aku ler tpt dia TERLEPAS marah...

Aku:Dah2, xpayah nak risau2 @ bising,pandailah sy...
pup!!! aku terus letak phone...

Ini ler kami slalu.Ada time romantik gila,macam dunia ni ktorg yang punye..
Bila dah gaduh macam ni,msg2 sentap...benda kecik je tp kitaorg slalu gaduh..
Serius kitaorg mmg slalu gaduh pasal benda kecik..
Tapi bila ada hal yang besar2 kitaorg leh plak duduk bincang baik2.
Kenapakah???

Mintak2lah abang driver bas ni berhenti kat mana2 hentian yang ada jual air n makanan.
Boleh alas perut untuk berbuka..

SELAMAT BERBUKA...
ikhlas dari:aku yang tengah bengang.

4 comments:

cik syahira said...

salam.

beb.. apa cer? lama ko tak singgah comments kat blog aku. amacam blk weekend? aku baru sampai shah alam.

lalink7 said...

hehe..
sabar kan aje..
pasal kurek idung leh gado..
hoho..
swit couple..
jemput le ke blog aku..
kan dah ade broadband tue ha..

syazana said...

Cik Syahira:

aku x sempat sket 2,3 hari nih
aku kan pengunjung setia haruslah gi tengok blog kau tuh.

syazana said...

Cik Husna:
Hah tau pon.
ada ke ptt dia suruh aku korek hidung..bengkek betul ngan En.BF