Sentuhlah saya

27 August 2009

My new.....

Syukur alhamdulillah,akhirnya aku dapat memiliki ini....
gadget terbaru yang dah lama aku idam2kan.Red colour...
Garang..berani dan gagah..
cet motif..hahaha..siap ada slogan gitu.

Mr.Bf help me for this...
B i owe u...
thank you very much.....
Kerana sudi menolong gf mu yang slalu sengkek ni...hahaha
Aku x kisah brand apa pon..janji tesis aku berjalan lancar.
Mula2 aku da mmg melupakan niat untuk memiliki ini..
tetapi Mr.Bf said.u must finish ur study next year...huahhhh...tegas sungguh bunyinya kan?
Dia kata kalau ada ini..kerja aku mesti lbh bertambah lancar..
adeh segan aku.belum jadi laki dah tolong aku macam2.
Aku plak naik malu sendiri.
Apa pon thanks B sbb sentiasa menghulurkan bantuan..
Then aku plak bila dah termanja mmg mengada lbh r....


Now,insyaallah kerja2 aku bertambah mudah...
Dengan harapan yang menggunug,walaupun aku tau sukar dan belum tentu..
yang penting aku mesti siapkan gak tesis aku.
Walau apa pon yang berlaku.

Wish me luck....

2 comments:

cik syahira said...

hello..
wahh.. merah menyala sey.
cantik! aku ngan mengidam lappy pink. nanti2 la.. psst. 26/10 ni kena submit draft! mencabar gile..

syazana said...

Huhuhu..mekacih.
Adeh kau ni..
aku 13/9 nak kena hantar abstract..
aku target next week hantar first draft..