Sentuhlah saya

08 June 2010

Owh..sibuk lagi.

Salam,
selamat pagi.

aku sekarang boleh dikatakan malas nak update.
kenapa?entah..macam hilang mood je kan.

Hr ni segala program yang dirancang tidaklah berjalan sangat lancar.
tapi,sekurang2nya ada masalah yang telah diselesaikan.
(^_^)

walaupon tengah2 kusut,ada rezeki yang sampai tanpa diharapkan.
Orang nak bagi,kita merasa.


Banyak je orang tanya..
'kau nak kahwin ke long?'
'kau nak tunang ke long?'

kalau aku malas nak jawab,diaorang marah tak agak2 kau.
mula2 malas je nak cerita2.
tapi kata En.Bf..
'benda baik sayang,tak salah bgtau'

okey,bukan tak nak bgtau,tapi aku sendiri tengah blurr..
hahaha bongok kan,semua dah ada depan mata,
tu pon nak blurr..budus je..hahaha~

alah,kalau ada apa2 yang berlaku dan akan berlaku..
aku kan selalu update walaupon mengambil masa bertahun lamanya..
*pernah ke bertahun?
hahaha~

Sekarang ni,
kita cerita sket2 je dulu..

saja je kan?
hahaha~

kau baca entry ni mesti pening ngan aku..ops..
tak rasanya..mesti menyampah..hahaha suke~

Tapi ada je barang2 yang aku tak beli lagi..
haish..
owh..tema aku?
tema adalah kaler orange ye...

marilah kita berkempen
'hari makan oren sedunia'

eh,okeylah..
aku dah makin tak betul ni..
nanti wat entry baik sket..
okey2...bye babes

2 comments:

cik syahira said...

salam.

beb, aku dah tgk fb kak zeti.
warna orange macam bunga-bunga tu ke?
cantik!
aku punya lg lembut, like carrot susu. wink.

syazana said...

Syira:yes that onelah..khamis br nak mencari baju.lau tak da terpaksa sewa huhuhuhu..