Sentuhlah saya

12 June 2010

Bersyukur

Salam,
owh..korang jangan pelik kalau aku over rajin hr ni okey.

aku nak upload gamabr tapi internet macam harems...
jadi kau baca je apa yang aku taip sambil pejam mata dan bayangkan..
*cepat2 pejam mata..

Semalam dari jb aku terus ke rumah syira..
hehehe2...
kesan dari kekecewaan aku pasal baju tuh...
syira bgtau yang kawan dia ada butik pengantin...
suke~

haruslah..segala kekusutan cuba dileraikan secepat mungkin.
dengan gagahnya,aku dengan syira menuju ke Seri mempelai..
*am i right buddy?aku pon tak hengat nama kedai tu..

DAmn....
kebetulan kedai yang sama memang aku nak pergi..hahaha..
what the....hahaha


jadilah perbincangan yang ntah apa2..
dan kepeningan kepala aku untuk memilih baju2 yang ada..
okey,aku masih lagi call mama aku dan tya camana yang dia nak..


mesti kau kata...
'hello,kau yang punya majlis kenapa call mama kau tanya bagai'

Fine~
if u're in my shoes,u'll know how hard i try to be the best

its not easy to be me..
aku anak sulong,
belum ada apa2 majlis pon sebelum ni dalam kalangan anak2 mama aku.
tengok muka mama aku yang poyo macam relax..
tapi sebenarnya dia yang excited lebih noks..

nak yang macam tu..yang macam ni...
kalau aku tak betul2 tahan,
leh je aku melawan or whatever...

Tapi aku kena lihat dari 'sisi lain' mama aku
*buddy i used this words 'sisi lain' hahahaha
maksud aku..fikir +ve..
dia emak dan aku anak..
mestilah dia nak aku dapat yang terbaik,

tapi kadang2 aku rasa lemas+rimas..
she look cool..
but...she too demanding okey..

kau jangan salah faham,
aku bukan nak mengata mama aku..
all of u..yang memang baca blog aku,
tahu betapa sayangnya aku kat mama..
of courselah..dia kan mama.

Then,
thank god..sebab aku ada kekasih hati yang sangat2 memahami..
i love u sweetheart...
*eh..someone please teach me how to call him 'abang'?


Setakat ni segala2nya berjalan lancar,
alhamdulillah..
my buddy adalah tempat aku meluah perasaan dan bertanyakan pendapat.

And she gave me some advice..
thanx babe luv you..

We spend time together and chat about engagement and wedding..
means our future lah =p

She told me
'biasalah tu beb,emak kan.apa yang kita boleh layan ikutkan je'

yeah..aku tengah mencuba...
sebab syira kata aku patut bersyukur...

betul..
kalau tak da mama,sapa nak tolong aku..
sapa nak tolong fikir segala hal..
arghhhhh..leh kusut aku lelama.


counting days...counting..and counting (^_^')


ops..tb2 aku nak selit pasal semalam..
hahaha2
aku dapat sandal baru..
sebab gladiator sandal aku dah uzur..
ceit...macam tau2 je kan nak jahanam kat shopping mall..
duit sapa yang rabak?..
haruslah bukan aku...
suke~
thanx a lot b...
kerana memahami aku yang sedang 'muflis' nih *sigh
*gaji tak mau masuk2 lagi okey.

Korang tak rasa ke blog aku dah memang jadi sampah..
kenapa korang tegarkan diri baca gak..
tengok rumah aku ni je dah tak chantek..
ops! ada aku kesah?...hahaha
sebab aku malas nak buat apa2..
selagi ada entry baru,kalau korang sudi nak baca,terima kasih dan alhamdulillah ada gak yang sudi baca benda2 merepek nih..
kalau aku dah lama tak update tu..memang itu menunjukkan KEMALASAN berada di tahap Ultraman yang tak boleh dibantu ketika butang di dada sudah berwarna merah...dan berbunyi...tut...tut...tut...tut


Kalau tengok je korang dah kutuk2..
'ee..apalah pompuan ni punye blog ntah papae'...
okey..i admit yang korang jeles muahahahaha..
*sila muntah purple




Jadi..
weih..kan dah merepek..
aku nak gi iron baju nak makan free hari ni..
ada 4 jemputan okey...
bye.....jumpa lagi nanti..nanti ke?..erk..besoklah..erk...malam ni..erk..tgklah kalau aku rajin ye.

4 comments:

cik syahira said...

pang! tensi aku.
penat commentpanjang-panjang disconnect pula.
anyway,thanks bawa aku jalan-jalan hari ni.
wey, jgn stress-stress yer.

syazana said...

hahaha..its ok darling.Best jalan2 ngan korang.Tak terpengaruh nak beli benda yang tak ptt =p

smiley said...

hehehe...betul2 luahan nih...tapi sayang...pic tak de...hehe

regards,
Triplesmiley

syazana said...

sofia:
Hahahaha....
tengah tension macam tu lah..internet merajuk sebab tu tak leh upload..anyway congrats eh.