Sentuhlah saya

03 July 2010

Entry haram untuk korang :x

Salam,

selamat malam.



Maaf sebab tak update blog dan malas.

aku ada kat UPM sejak Rabu.

Misi tak sempurna sepenuhnya,tapi sekurang2nya aku dapat apa yang aku nak.



Erm..macam mana aku nak mulakan.kalau boleh aku tak nak emo2 lagi,

tapi masalahnya orang tak berhenti2 cr masalah dengan aku.macam haram.

Hari khamis aku jumpa ela,aku mintak tolong dia bagi cara camana nak mulakan pembelajaran next week.(Alhamdulillah aku dapat jadi part time lecturer kat UTHM,doakan aku dapat persembahkan yang terbaik)



Ela terlalu banyak membantu dari segi motivasi dan bahan2 pengajaran.*thanks babe,may Allah S.W.T bless you.



Selesai berbincang mulalah acara mengumpat yang tak disengajakan okey.



Aku:Ela,'kawan' kau sihat?

Ela:entah long,aku dah lama tak jumpa dia.

Aku:Erm...aku rasa bersalah,aku lupa nak jemput dia datang majlis aku hr tu.

Ela:kau tak jemput dia?alah tak pe kot.

Aku:tapi dia ada call ila,cakap nak gi rumah aku.Cuma aku je yang tak jemput jadi dia segan.

Ela:along sebenarnya..bla..bla..blaa..



okey yang bla..bla..tu biar aku huraikan satu persatu.

Kalau korang ada follow blog aku dr sebelum2 ni,

mungkin korang ingat pasal entry emo aku khas untuk Ex-housemate aku yang macam cibai dulu tu.



Ye,aku bahasakan dia kat sini D saja.



Aku tak sangka bila Ela mula bercerita,rupa2nya banyak benda yang aku tak tahu,yang selama ini si pompuan D ni buruk2kan aku kat org lain.Kalau pasal aku je dia nak kata aku memang tak kisah okey,sbb aku pon banyak mengeji dia.Tapi dia siap cakap dengan Ela yang 'Family aku ni huru-hara'.



Baiklah,memang aku mengaku dengan Ela,aku berasal dr Family yang huru-hara,terlalu banyak konflik dan masalah,aku malu tau tak.Masa aku mengaku dengan Ela pon aku tak tengok muka Ela.Sapa2 yang close dengan aku tau r apa masalah aku.Tapi Ela cakap dengan aku 'tak pe lah long,tu bahagian kau.Aku pon tak nak tau sebenarnya'.



Macam mana si D ni tahu,tentulah sbb dia kan pernah jadi roommate aku,dan segala hal di sebalik baju aku pun dia tau.kadang2 bukan aku nak bercerita tapi pompuan ni sibuk bertanya,dan aku yang bodoh ni percaya je lalu bercerita.



Bila Ela rungkai satu persatu hal yang pernah berlaku,aku terus maki macam2.sakit hati tau tak,selama ni kalau aku dah habis mengeji dia,aku sempat lagi memandang dia dari sisi yang lain dan selalu cakap 'D ni sebenarnya baik'.Tapi pada hakikat macam jahanam.



Depan Ela dia buruk2kan aku macam2 dia kata,aku ni serabailah,tak pandai mekap kalau keluar,cepat naik angin (memang betul pun hahaha),selalu hempas2 pintu bilik,beli mekap mahal2 membazir tapi tak nak pakai (duit aku,bukan aku beli pakai duit kau),banyak lagi lah.



depan aku dia kata si Ela ni macam2.patutlah beberapa bulan yang lepas,Ela tengok aku semacam je,rupa2nya mulut si betina ni.*hah amik kau aku dah kuar perkataan paling aku tak suka,kalau aku dah panggil betina bermaksud aku betul2 serik kawan dengan orang macam ni.



Kau fikir logik akal lah,kalau dia susah dia cari aku.bila dia senang,tak pernah ingat aku.ada aku kisah?tak pernah wei.aku tak kisah pon.



Dia kata aku serabai,selekeh,keluar rumah tak tau mekap.Tapi beli mekap mahal2.Eh2..pompuan babi ni dah melampau.Aku beli untuk kepuasan okey,aku pakai tapi bergantung kepada kerajinan aku.aku bukan macam kau,nak pergi kedai beli ikan pon aku mekap,padahal kedai tu bukan jauh sangat,jalan tak sampai 5 minit je pun.



Secara realiti memang aku serabai,pergi kelas pakai t-shirt buruk+jeans lusuh+selipar buruk.tak macam kau,pakai heel,mekap bagai.serius kalau nak dibandingkan aku dengan kau macam langit dengan bumi.



Tapi 'selera' kita tak sama,kata kau 'vogue' sebab selalu bergaya.buto lah...

kau tau kenapa,aku bukan nak pandang rendah kat kau D oi..

tapi kita memang tak sekufu.baik dari segi pemilihan pakaian atau aksesori atau kasut atau apa2 jelah.kalau kau sangat bergaya tak kan ku pernah ngadu kat aku yang bf kau pernah sound kau macam minah indon (tak semena2 minah indon yang kena)*sekurang2nya aku yang serabai ni tak pakai penyeri muka macam kau,eh betul ke hr tu kau kata kau pakai susuk?



Kita pernah keluar sama2 kan?bukan aku tak perasan,kalau aku bergaya lebih sikit dari kau,kau punya jeling kat aku macam nak juling aku tengok,sebab?sebab aku 'jauh' lebih CANTIK dari kau *sila terima hakikat ini.



Aku memang jarang mekap,tapi aku lebih advance hal2 mekap berbanding kau *walau pada hakikatnya aku baru belajar.



Kau cakap aku membazir beli mekap mahal2.*cakap jelah kau nak mintak sikit,aku bukan kedekut okey,kau jeles dan teringin sebenarnya.Apakan daya kau cuma mampu beli yang 5 kali ganda lebih murah berbanding dengan yang aku ada.



Kau kata selalu makan kat tempat2 best dengan si botak kau tuh,tapi asal balik rumah kau angkat tudung saji tengok gak apa yang aku dan sham masak,terus amik pinggan dan makan?what the FUCK...Sedangkan selama aku dengan sham belanja barang dapur kau tak pernah amik tau pun,tapi hanya tau guna dan makan saja.(tak pe aku halalkan)





Kau kata aku suka hempas pintu dan naik angin...hallooooo,berbanding dengan kau dah macam pompuan gila siap bergduh dalam hp terjerit2 nak bagi satu blok dengar,malu okey nak memekak macam pompuan murah,apasal kau tak terjun bangunan je..aman sikit aku nak tido petang.



Kau nak kata pasal aku,memang aku tak kisah.Tapi janganlah cerita pasal family aku,itu maruah aku.Aku bercerita dengan kau pon sebab aku percaya kau,tak sangka plak mulut kau lagi busuk dari kandang babi.Mula2 aku tak berapa nak marah,tp bila tb hal family sorry,aku memang terus akan angkat senapang.



aku tak tau apa yang tak kena dengan kau,tapi tuhan tu adilkan,kau tengok hidup kau sekarang.Tak selamanya kau akan duduk di atas.kalau aku ni betul2 busuk hati,dah aku canangkan segala perangai sial kau tuh.Tapi aku tak kan,dan memang tak sanggup nak buat macam tu.kerana apa?kerana aku sayangkan kau sebagai KAWAN tau tak sial.



Sampai Ela dah tak boleh nak cakap apa pasal kau,kau puas hati tengok Ela tertekan dengan mulut jahanam kau,kau cakap yang buruk pasal dia sampai kawan2 korang pon pandang sinis kat dia,FUCK lah sial.Sebelum ni aku fikir yang baik je pasal kau,walau banyak yang buruk dr kau.Dengan harapan kau berubah,tapi makin lama kau makin macam sial.



Nasib baik aku lupa nak jemput kau dtg majlis aku,ntah lepas tu apa plak yang kau akan cakapkan?sekarang kau ada kawan ke?cuba cakap dengan aku,hahahahaha..padan muka kau,kau rasa kan apa yang kau buat kat kawan kau dulu.apa kau dapat?



Bahagia dengan memusnahkan orang lain,keji2 aku,tak pernah terlintas nak musnahkan orang lain.Owh ye,aku tau kau selalu membandingkan fizikal dan kecantikan kitaorang (kawan2 kau)

dengan diri kau sendiri,yang kau rasa kaulah paling HOT dan Super duper lawa gila nak mampos sampai bila kita keluar je semua lelaki akan mengorat kau dan tenung2 kau.Padahal ada antara lelaki2 tu tengok aku @ gyah @ ila @ syam @ k.rin.



Kau lupa masa kita kat Istana NEgara,kau sangka mamat2 tu nak mengorat kau.Tapi yang diaorang bagi nombor telefon pada sapa?pada AKU kan?hahaha,sorry aku tak layan kes2 macam tu even aku desperate sekalipun.Sebab?sebab itu bukan sifat aku.Setakat bg nbr hp dan harap aku yang akan call kau,boleh jalan okey.Nampak sangat aku pompuan gedik kalau aku layan.Tapi dah terbukti yang aku lebih HOT kan?kan?kan?



D,dulu aku selalu rendah diri bila kau kata orang lain tapi kau selalu bandingkan orang yang kau umpat tu dengan aku.'alah long,nak dibandingkan kau dengan dia KURUS lagi kau'.'....nak bandingkan kau dengan dia,lawa lagi kau'.



Hallllooooo,aku tak kenal dan tak pernah nampak okey sapa yg kau umpat tu,aku layan kau borak sbb kau kawan aku,tapi kenapa kau tak bandingkan diri kau dengan diaorang,kau kan HOT dari aku.OWh lupa,dada kau flat tapi aku punya Breast lebih besar dari kau,muka kau cengkung macam org tua,tapi aku siap budak2 skolah pon ngorat *apa kes? kau pakai seluar tak da cutting sebab bontot kau leper,tapi aku montok sbb bontot aku besar.



PAda hakikatnya kau CEMBURU dengan aku,ye..serius kau CEMBURU sampai kau sanggup buruk2kan aku.betul?kenapa?walaupon hidup aku huru-hara,tapi aku selalu gembira dengan hidup aku,kawan2 aku,Cinta aku,family aku...aku enjoy.



Tapi kau?kesian....Kau terlalu cemburu sehingga kau buta hati,dan kau tak dapat menerima hakikat yang KAMI lebih HOT dari kau.



Bukan aku nak menghina kejadian tuhan,tapi aku tak pernah memandang rendah org lain dr segi fizikal,sebab setiap kejadian tuhan ada kelebihan masing2.



Tapi bila dengan kau,kau ajar aku agar berhati2 dengan pompuan yang konon nampak baik+sopan,tapi perangai ya rabbi...macam celaka.Aku tak tau sama ada aku leh berdepan dengan kau atau tak,bukan takut atau apa,tapi yang ada pada aku cuma perasaan marah.kau tau marah tu sifat syaitan,kerana itulah aku lebih rela mendiamkan sahaja.Aku boleh berkawan dengan kau,tapi sorry nak rapat2 memang jangan haraplah ye mangkuk.Aku serik+x hingin.

Rapat dengan kau bermaksud mengundang aku menjadi ahli neraka yang tetap.

Aku ingin sangat tanya dengan kau soalan ni.'Kau bahagia sekarang?'.

D,hidup kat dunia ni jangan sombong sangat.Kadang2 kita tak tau apa akan berlaku kat kita.Kau bangga gila dengan BF botak kau tuh.Kau kata kau tak pernah impikan lelaki yang pakai kereta mewah,tup2 kau dapat yang pakai harrier,kau punya bangga macam bf kau sorang pakai keta besor.Beb,Tunang aku siap ada lori lagi,Pernah aku canang satu dunia yang tunang aku ada kereta besar?

Bagi aku itu semua harta dia,duit dia.Tak da makna aku nak cerita dengan semua org,sebab harta aku cuma kancil buruk yang kau pernah tumpang dulu,kancil buruk yang kau selalu pinjam okey.tapi bila dah naik harrier kau kata,'aku kalau lelaki yang ngorat aku naik kereta kancil je,aku memang tak layanlah.'

KAu boleh bayangkan hati aku x?Masa kau susah,kancil buruk tu yang bawak kau tau tak?mentang2 kau dah pakai VIVA baru,kancil memang tak da standard,sekurang2nya tolong ingat,kau daftar master dulu kau naik apa?kalau bukan kancil buruk aku yang angkut kau.

Aku tak pernah berkira dengan kau,baik dari segi apa pon.aku sanggup susah sebab nak tolong kau.Tapi tuhan nak tunjuk yang kau ni jenis pompuan macam mana.bIar mata aku ni bukak luas2 dan sedar yang kau ni ada sawan gila babi.Padan muka aku sebab baik sangat dengan kau hahahahahaahahaa..babi.

Satu lagi aku nak kau tau wahai D oiii...kau punya style dah macam pompuan jakun okey,kau ingat kau dah bergaya sangat lah tu.Tapi kau tau tak kawan2 kau panggil kau apa? 'Perempuan kampung'.(lain kali jangan gunakan perkataan kampung,tak baik).Kau kata family kau gila babi punya stylo,tapi hakikatnya.kau cuma orang kampung yang biasa2 je,lifestle kau pon berbeza dengan kitaorg.Kenapa perlu menjadi orang lain sedangkan pada hakikatnya itulah diri kau?

Banyak dosa aku hari ni,nak diikutkan banyak lagi yang kau cakap,tapi aku cover lagi nih.wpon blog aku kan.nampak macam remeh.yang berat2 semua aku tak bgtaulah.maruah orang dol.

aku tak tau kau baca blog aku ke tak,tapi kalau baca dan sentap.sila call aku,aku memang nak sembur kau nih.kalau aku yang nak call kau,sorry tak hingin.sebab aku dah banyak membazir bil tolong kau dulu.Kalau tak puas hati sila jumpa aku berdepan,tapi ingat nak kutuk belakang jangan libatkan family aku.Kalau aku bukak mulut kau yang akan simpan muka dalam spender.

Dah2,cukup entry sawan untuk hari ni,kalau korang yang baca rasa menyampah dengan aku silakan.ni bukan entry emo tapi entry sawan gila babi.

2 comments:

cik syahira said...

pitam dowh baca entri meroyan kau hari ni. serius kau memang tengah amukan berdarah! hu hu..

jom lepak rengit cafe lepas gaji minggu depan. kasi cool down sikit rasukan meroyan kau tu.

hiks!

syazana said...

Hehehe..
beb aku ada berita sedih..dah tak larat nak meroyan.ok2 nanti kita setting balik.tapi memang nak lepak dengan kau ni.