Sentuhlah saya

05 July 2010

Kecewa~

Salam,

aku kecewa...kecewa sangat2...

tapi aku anggap sebagai dugaan...

mungkin bukan rezeki aku...

atau sebab aku ni bukan sapa2,maka mudah untuk diperkotak-katikkan...

Kerana aku tengah ganti puasa,maka aku takleh nak emo2 sangat



Ya...Allah..kecewanya...


Sabar long..sabar..bukan rezeki kau.... *sigh

4 comments:

lily lotus said...

even akak taktau apa kesnya, tapi akak tahu sis kecewa sangat. sabar yer..mungkin ada yg lebih baik for u :)

syazana said...

Lily Lotus:
I try tooo...
dah berusaha..tapi mungkin belum sampai masanya.

cik syahira said...

omg.. beb. kau ok tak nih? sila roger aku if kau perlukan teman untuk berbual-bual.
sorry tak boleh nak respond awal because aku on sebelum tidur. hu hu.
buat masa ni tak bawa lappy ke office.

syazana said...

Aku memang nak jumpa kau pon.sedih gila+kecewa.Hampa beb hati aku,betul2 down.Tapi skrg aku tengah tenang2kan ht sendiri.