Sentuhlah saya

21 July 2010

Hormon =p

Salam,
selamat petang...
siaran langsung dari pelabuhan Klang..hahahaha

sementara En.Tunang membuta,
aku update sekejap...
patut ke bos membuta,pekerja bertungkus lumus..
hahaha..penat katakan..pg2 dah kuar
kalau dia bc ni mampos je putus telinga aku.

Bontot aku ni tak da insuran,
nak cr toilet,mls tol nak jalan kaki gi GIAnt kat depan tuh..hahaha
aku cakap mcm korang nampak plak kan?
=p
td sampai2 je kat site aku dah menuju ke Giant..kerana toilet yang selesa jaya.
tapi lepas tu aku terus lekat kat Giant sampai setengah jam,
kesannya aku keluar dengan membawa 2 botol Twister jus,Mr.Potato,kinder bueno & NIps.
duit jugak kan?
motip entry aku hr ni..
*syira sila beri perhatian.

aku 'dah terkena virus shopping hormone'
shit..selalu aku bebel kat syira,la ni aku berjangkit.
beb ni mesti sbb aku slalu je dating ngan kau hahahaha..
*motip salahkan kau =p

nak beli syampu pon sampai supermarket,
bukan kedai runcit tak da,
tapi mengada je nak gak cuci mata,
hasilnya....
harammmmm
keluar bukan setakat syampu..segala barang aku beli...

sampai En.Tunang cakap

'sayang,awak ni tak blh pegang duit banyak2..'

hahahaha

dulu dia macam tak leh terima yang pompuan ni sinonim ngan shopping..
now,padan muka kau..hahahahaha


okey..aku tak tau nak cakap apa,bos dah bangun tido dan siap jeling2 lappy aku lagi..
kesimpulannya,kawal duit anda wahai wanita hahhahaahahahaha..
sebenarnya aku tengah tahan diri dr gi toilet Giant tu nanti duit aku terbang lagi =p
snek td pon tak makan lagi *sigh

2 comments:

cik syahira said...

kejis. salahkan aku pulak! ha ha.

syazana said...

Habis tak kan nak salahkan diri sendiri..hahaha..aura kau lekat kat badan aku dah ni.. =p