Sentuhlah saya

24 February 2010

Penang

Salam,
entry basi...
aku dah tepu ni..
haha2 semangat sudah luntur ma mau study...

aku nak update pasal last week aku gi Penang...
aku gi berdua je ngan Atiqah...
Perbelanjaan ditanggung.....
bawak badan je ngan duit nak beli jeruk untuk mak pak...hahaha

student kan nak borong banyak2 x mampu...
jadi borong seadanya...
kat Penang nak beli apa pon aku x tau,jalan sehala je..berpusing2 aku nak cari pasar Chowrasta...
sebab si Atiqah sibuk nak beli jeruk...yee bukan dia je,aku pon terjebak sama.

Wei aku beli je,makan x ye.Saya bukan penggemar asam jeruk bagai nih,tengok dan belikan boleh,makan kurang.Kalau betul2 teringin je aku makan.

Ayah aku x kasi makan benda masam2 ni masa belajar....
dia kata nanti selalu lupa apa yang kita belajar...
Ayah aku kata lah, bukan aku...

Kalau aku lah kan..
hah makanlah jeruk banyak2 boleh cepat pandai...hahaha2

Otw ke Penang kat Highway,masa ni baru lepas Tapah kot...entah yang penting Highway dia berliku...
Masa ni macam nak melonjak2 je sebab dah sampai kat Penang Bridge...
(^_^)

Wei kau tau mulut aku ni celupar ya amat,boleh masa lalu kat Penang Bridge ni aku leh spontan nyanyi,'Penang bridge is falling down.....'.Atiqah terus terdiam kau...hehehe..pastu baru aku perasan kecabulan mulut aku...biasa nyanyi masa main2 je kan..hahaha2
Gambar dari dalam lif kat komtar, masa ni kitaorg dah habis kumpul data keesokan harinya...
Muka huduh aku yang kepenatan,penat siot drive memanjang....
Aku bukan x nak bg Atiqah drive awal2 dia dah cakap macam ni
Atiqah:along,hang bawaklah.Aku ni nama je ada lesen dalam bertahun tapi baru 7 bulan aktif bawak keta since aku beli keta...
Kesimpulannya:anda berani bagi manusia ini bawak...long distance ma.....owh...tidak
Hal nak gi Penang tu Urgent...
aku sampai UPM hari Rabu malam
Pagi Khamis Lec aku dah call tanya boleh pergi x?
Hari jumaat tengah hari dah gerak ke Penang....
aku nk bgtau ni...sepanjang pergi balik dari Kl-Penang dan dari Penang-Kl aku x da lesen...
Lesen keta aku mati...petang ni baru berangan nak gi renew....(^_^')




2 comments:

smiley said...

hehehe...ayah sofia pun selalu cakap macam tuh...bukan jer yang masam-masam..organ-organ yang dalam badan pun tak boleh...cam paru ke perut semua tuh...

regards,
Triplesmiley

syazana said...

yes...mentioned...
bukan takat tu je...kalau order nasi goreng kat kedai dan ikan bilis dalam nasi tu x dibuang kepalanya,ayah akan suruh diaorg amik dan tukar dengan menu lain.

owh..worstnya bapak aku.. :-p