Sentuhlah saya

21 November 2009

Seminar Bahasa Melayu

Salam...
hye babes..
morning...(morning ke?)
aku je yg x tido lg...

aku nk update pasal seminar 2 hr lepas...aku bg light2 je r ..sbb aku pon tgh tepu ni..
kenapakah?panjang cerita..hati tgh sakit...
aku ni slalu ada je kan masalah...
x pe..hidup bermakna kalau kita berjaya menangani masalah..
oyehh..chaiyok along...majulah Ah long untuk Malaysia...
(matiklah kn tangkap sat lg)

aku pon bukan full day ada kt dewan bahasa nih..
dtg pon kejap2..aku kn keja..harusnya ada komitmen lain...

Bukti i gi seminar ye...wpon bz
Muka tepu yg x bermaya...


Masa ni Dr.Fazilah,K.rin n Mana Sikana pye turn present...aku adalah menguap saja kat belakang.


Otw balik,hujan lebat n jem..huargh..ngantok gila+sejuk..mmg best layan mimpi...
Aku sbnrnya ada benda lain nk crt..
lbh kepada luah perasaan r..tapi aku blom nk cakap lg..
karang klu aku tulis kat sini ada yg nangis air mata darah lak..
alahai entahlah..
kenapalah..
ok tu je untuk seminar hr tu..nanti aku update lg....



6 comments:

cik syahira said...

hi beb.
apa khabar?
lama tak singgah sini.
aku br blk bercuti ni.
bila ko start cuti?

lily lotus said...

aduhai, nape ni..mcm syahdu jer bunyinya..take care kay ;)

syazana said...

Cik Syahira:
HYe..baik..
aku gi blog kau cm x tgl komen..
bz skrg ni..
aku balik kg rabu@khamis kot...

syazana said...

lily lotus:
hehehe...
i try to solve my pblem..
by the way try to be tough...hehe

lalink7 said...

hehe...
xsempat begambo ngan ko masa makan...hurm..

syazana said...

Cik Husna:
x pe..lain kali bolehkan?anyway..tahniah..sbb dh present ye..
aku lau ada rezeki insyaallah aku present ms kat Sabah nanti.