Sentuhlah saya

02 May 2010

So...so...soto...

Salam,
selamat pagi,
hahaha tajuk x da kena mengena dengan entry...
aku tak tau nak bagi tajuk apa.


Pagi2 aku dah bangun,
sebab dengar suara budak2 ni...
breakfast dengan mama...
melayan budak2 ni sekejap..
pastu aku bosan tak tau buat apa..
suke~

kenapa suke?
sebab weekend adalah waktu untuk aku freekan kepala otak aku dari segala urusan kerja..
aku rasa dah cukup terapi minda untuk beberapa bulan..

Owh...congrats to my buddy sebab berjaya submit thesis..
dan aku?
masih tak siap lagi..
mama bagi masa sampai bulan 10..
bulan 10 aku mesti dah siapkan keseluruhan tesis tu..
ada gak mama aku bebel,
kenapa aku malas..bla...bla..


aku pun tak tau kenapa..
kadang2 tanya diri sendiri gak,
apasal aku macam hilang semangat nih?
adehhhhhh...


okey2...
untuk masa depan aku kena submit gak thesis tu sem depan...
(^_^')


la ni memang malassssssssssssssss nak membaca..
tapi En.Bf kata,
since dia kenal aku,
dia dah ada hobi baru.....
iaitu.....tadaaaaaaaaaaa......MEMBACA...
dia kata aku bawak pengaruh yang kuat dalam hidup dia,
dan sekarang kalau dia ada masa dia akan baca apa jua bahan yang ada di depan mata..

okeylah nak ada urusan jap..
nanti aku sambung..
penting nih...

selamat berhari ahad...

3 comments:

cik syahira said...

eh, apsal aku terasa eh pasal thesis tu. ha ha ha.
beb, selamat siapkan thesis kau juga!

lily lotus said...

wohoo..takmo lazy2..demi masa depan tu..hehe

syazana said...

Cik Syahira:dah memang kau ler yang aku maksudkan..hahaha


Lily lotus:Owh..ok2..baik saya akan teruskan usaha...hehe