Sentuhlah saya

31 May 2010

Hujung minggu yang indah..

Salam,
selamat petang,

aku nak cerita pasal wedding kakak sepupu aku yang sulong.
gambar pengantin aku x snap,
tak sempat nok...terkejar2 aku.

terlalu sibuk,
sampaikan nak makan pon x tersempat.
kau bayangkan aku punya breakfast kol 3 petang okey.
tu pon sebab buah jantung ku dah membebel tak sudah..

layan picas yang tak seberapa..
korang jangan pengsan plak nampak gambar aku yang bertutup bagai.

bermula dengan hari Jumaat hr tu,
pagi tu pasangan mempelai dinikahkan,
oleh kerana aku tak pandai pakai tudung,
jadi mengambil masa yang agak lama untuk siap.
kesudahannya, aku termiss pasrt nikah tu...
benci~

Jadi sempena majlis yang suci tu aku dengan poyonya mengenakan busana rekaan..tetttt
rekaan pasar malam je okey..
hahaha murah dan boleh mix n match..
muahahaha


Me & my Lovely cousin..Aisyah

PEace...cabut dari majlis petang itu,untuk bertemu kekasih jantung ku...
En.Bf kata 'sayang awak nampak cantik bertudung'
kembang gila bon... aku hahaha
MAjlis khatam Al-quran sebelum berinai
Girl in pink...aku bukanlah penggemar pink.Tapi mama selalu je belikan kaler pink untuk aku...dan untuk tema majlis kahwin aku nanti mungkin pakai kaler pink gak..tettttttttt...
hahahaha :-p,mama aku yang suke okey kaler pink tu..ikut aku warna hitam je.
Di hari persandingan,
pic ni bukan aku yang snap,
atenya tangan aku panjang bebenor..
ye..yang bertudung hitam itu aku,
dan yang bertalifon tu En.Bf..
dan yang bersongkok dan berbaju coklat tuh...
My future father in law.....
dia mengadap sana sebab tengah berbincang dengan ayah aku...
ye...orang tua bertemu orang tua kat majlis orang lain...
sempoi gile...hahaha2..main bincang2 macam tu je kan :-p...
tettttt...aku tak nak cerita lebih2,
tunggu je lah ye...... (^_^)






2 comments:

cik syahira said...

ha ha ha..
entri ko byk tetttt tetttt dan tetttt je hari ni.
nnt kita letak gambar tetttttt kita eh time kenduri kakak napi tu. wink.

syazana said...

Hehehehe...
saja nak memeriahkan suasana blog aku yang dah suram tu..hahaha..boleh je tepek gambar tu.