Sentuhlah saya

21 March 2011

Saya Senyum sampai ke telinga =)

Assalammualaikum w.b.t

Selamat pagi Malaysia =)

Isnin yang menenangkan walau hati ku kerisauan..OMG kad jemputan tak siap lagi..tarik nafas..lepas...aku nekad..kalau minggu ni x dapat first draft utk kad,aku tempah kat org lain.hahaha..karang aku tak terjemput orang plak..payah.

KAwan2 dah asyik tanya..'kata nak kahwin,kad jemputan mana'..ler...x siap lagi der.. =(

argh...malas nak cerita pasal kad...sebab....

aku tengah senyum-senyum...
aku tengah sengih-sengih macam kerang busuk...
Aku dapat hadiah birthday yang terlewat 5 bulan..tapi yang tak bestnya kena letak atas dulang hantaran..hahahaha

TAk pe..yang penting walaupun lewat..berbaloi-baloi..lalalala~


aku senyum lagi..senyum sampai pengsan..
aku nak tepek gambar present kat sini..tunang aku x bagi.nanti surprise..hahaha
eh ada surprise lagi..aku pun tak tahu..hahahaha..pedulilah..orang memberi kita menerima..lalala~


*entry tak bermotif..di pagi isnin yang merah jambu..lalalala~

2 comments:

smiley said...

hehe...syazana bile majlis?

sofia awal bulan 6 nih..hehe

regards,

Sofia Smiley

syazana said...

smiley:
hehehe..hujung bulan 4 ni.sofia duduk johor gak kan?jemput datang tau =)