Sentuhlah saya

10 March 2011

GOLD SLIMMING PATCH (^_^)

*Melekat sampai tanggal,hehehe..entry lain sila ke bawah.

Assalammualaikum w.b.t
Okey,dah tiada rahsia lagi hehehe..

Aku pernah cakap dalam entry lepas berat badan aku turun beberapa kilogram kan?
*walaupun sikit aku amat bersyukur,sekurang-kurangnya lemak degil telah keluar sedikit.

Aku bukan jenis yang nak makan-makan ubat diet bagai,dan aku pulak memang susah nak percaya dengan makanan diet.

Aku mencari alternatif lain dengan memakai korset (PB) ditambah dengan pemakaian GOLD SLIMMING PATCH.


ye..bunyi macam biasakan kau dengar pasal tampal-tampal kat kaki ni.

Produk lebih kurang dengan DETOX FOOT PATCH.
TAPI GOLD SLIMMING PATCH selain menyingkirkan toksin,ia juga mampu menyingkirkan lemak-lemak degil dalam badan.

Kalau kau pernah cuba DETOX FOOT PATCH,toksin yang keluar akan berwarna coklat dan kehitam-hitaman kan?

Tapi untuk GOLD SLIMMING PATCH ni,hasil yang keluar akan berwarna kuning.Iaitu warna lemak degil kau dalam badan.

Aku gunakan dalam masa 2 minggu dengan sangat disiplin dan konsisten membantu aku hilang sebanyak 2kg.

Menggunakan GOLD SLIMMING PATCH bukan sahaja boleh menurunkan berat badan malah buat kau rasa segar pada keesokan harinya.



Contoh GOLD SLIMMING PATCH yang didatangkan dalam pek.Setiap1pek mengandungi 10 keping = 5 pasang

Kenapa GOLD?tengok pad herba dia kan berwarna GOLD itu yang membezakan pad detox biasa dan slimming.

Okey cakap banyak pun tak best,jadi testimoni adalah aku sendiri.
Berikut adalah cara-cara pemakaian =)
Tampal permukaan GOLD itu di atas permukaan gam patch, maka permukaan berwarna putih tu akan menghadap telapak kaki kau.



Pakai sebelum tido,gunakan selama 4-8 jam.Untuk lebih efisien,kau cukupkan tido selama 8 jam.Maka lemak akan betul2 memenuhi pad kau tu.



Tadaaa.....ini adalah lemak yang keluar dari badan aku,owh sebenarnya kaler dia kunig-kunig coklat,tapi aku x da camera mahal,bb pon bolehlah ye.
Tapi aku lebih tujukan produk ini untuk bakal-bakal pengantin di luar sana,marilah kita sama-sama jaga kesihatan untuk menjayakan majlis masing-masing ye.Eh mak pengantin pun boleh pakai juga,asalkan tidak terlibat dengan situasi-situasi berikut:-
(1)Anda Hamil
(2)Anda menyusukan bayi
(3)Anda merancang untuk hamil
(4)Anda mempunyai penyakit-penyakit yang berisiko tinggi.
Harga untuk GOLD SLIMMING PATCH
PROMOSI PENGURANGAN HARGA =)
SEBAB NAK HABISKAN STOCK YE KAWAN2
1 pek (10 keping) RM20.00 TIDAK TERMASUK POSTAGE.
Tapi kalau beli lebih dari 2 pek,harga akan turun menjadi RM18.00 sepek =)
Jadi sesiapa yang nak kurus dan seangkatan dengan aku.Dipersilakan email aku noorsyazana_1985@yahoo.com.
Nak kurus tak? nak kurus tak?
email cepat-cepat ye =)







7 comments:

*luv Syahnia* said...

dear..itu lemak kita
ke toksin lam bdn..

sblm ni prnah pkai
yg utk buang toksin je

mau kecikan peha ni..adehhh

syazana said...

Itu lemak badan kita.sebenarnya kaler dia kuning2 coklat,tp hp murahkan hehehe..kaler x clear sgt.

So far i pakai baru hilang 2kg je.Hehehe..sebab i ni kuat makan.lalala~

*tapi nak kena konsisten lah yang dengan disiplin sekali.

cIk pEnNa said...

ada kwn office offer nih..tp x beli lagik..

cIk pEnNa said...

eh..dia x panas sgt ke?

syazana said...

Cik Penna:
Hahaha,cubalah,best tau.
X panas pun.Kita tak rasa pun lemak kita keluar.

singamanja said...

waa.. business woman... i penah beli dr kawan.. tapi kasi tunang pakai ...

syazana said...

singamanja:
Hehehe..belajar sikit2.sementara x da kerja ni.buat2 apa yang patut untuk mencari sesuap nasi hehehehe =p