Sentuhlah saya

01 October 2010

Susah hati =(

Salam,
selamat pagi..
sudah berhabuk,kena mop blog aku nih..

sebenarnya mahu bgtau,perasaanku tengah gusar nih..
dan2..guna ayat skema..

Pagi td Pukul 6 ayah aku sms:

Ayah:'Kau kt mana long. Hati2 ayah bru mimpi kau berdua mcm gambaran yang tak elok je. Tolong jga diri baik2'

Sms asli,apa yang dia send tulah yang aku copy balik.
Aku?
sampai la ni susah hati..
dah lah petang ni mahu balik upm..
gusar...

Tapi la ni macam dah ok sket..
En.tunang kata kalau dah berbelah bahagi tak payah pergi.
Tapi aku kena pergi jugak,
sebab banyak kerja tertangguh,target mesti dicapai walaupon progress adalah lembap.

Aku tawakal pada Allah S.W.T je.
Kalau ada sesuatu berlaku mungkin itu sudah ditakdirkan atau ..entah bg aku kalau benda nak jadi atau apa2 pon kita elak macam mana pon tetap akan berlaku..
kau rasa?
fahaman aku salah?

Aku cuma berserah..
Zohor ni aku nak mintak pada tuhan agar aku tenang..
kalau tak lungkup aku tak leh nak buat kerja je..
tadi pon aku dah macam melayan perasaan sendiri..
biasanya aku kalau susah hati aku akan update banyak2..
see2..masih lagi mahu poyo..haha..
oklah banyak kerja nak buat ni..
bye2

2 comments:

cik syahira said...

beb. praying hard ok.

syazana said...

I try too =)