Sentuhlah saya

13 October 2010

My Engagement

Salam,
selamat pagi..aku nak tepek gambar tunang aku secara rawak..
kau tengok je lah ye..sesangat simple majlis aku.
Tak mampu nak buat mewah2 noks...
i tak da duit..
baik dari segi apa pun semua simple..
barang hantaran yang aku bg kat pihak lelaki lagi sangat simple..
Tengok je jangan kutuk..
kau nak mengutuk sila kutuk dalam hati.. =p

Aku yang dipaksa 'posing'

Sepupu kesayangan..ain


Sirih junjung untuk pihak lelaki dan sekian hantaran untuk En.Tunang








Mini pelamin by Seri Mempelai Collection

Tuan belog

'Kami'

Dah macam kahwin plak aku rasa..hiks..*gatal

Mama dan ayah


Bakal ibu mertuaku

Masa ni bakal ibu mertuaku gelabah,salah sarung cincin kat jari..hahaha..gelabah ye mak...ingat aku je yang sakit perut =p

Yang berbaju merah itu tunang saya..kenapa dia duduk luar?sebab dia tengah gelabah dan tak senang duduk,kenapa?sebab masa ni mak dia tengah sarungkan cincin kat aku.

Sesi penyerahan

Millions thanks to Abang Zach

Terima kasih kepada Photographer yang pandai menyembunyikan sisi wajah berjerawat saya =p

Cincin tunang dan lambang wang hantaran,erk..aku nak kutuk ni.Ini hantaran dari pihak lelaki,kau tengok macam old fashion kan?Future mum pun tak suka,dia menyesal hantar gubah kat kedai ni,bayar mahal tapi pakai bunga zaman dulu kala....mahal kau tau tak bunga bodoh2 gini je RM350++,lepas majlis emmang teruklah En.Tunang kena kutuk dengan aku..hahaha.Sayang duit dowh..kalau hantar gubah jadi cenggini.

Pelamin ni hasil gabungan idea makcik kesayangan..sponsored by her and my mama...
Thanks to Abang zach and group

























3 comments:

Lyn Yusoff said...

Sudah selamat bertunang..
lepas ni naik pelamin plak..
jgn lupa jemput.. hehehhee

syazana said...

K.lyn:Insyaallah...ni br permulaan perjalanan k.lyn.. =)

cik syahira said...

perempuan, mana gambar aku. sob. *merajuk.