Sentuhlah saya

27 September 2011

Spender girl

Assalammualaikum w.b.t

phew...phew...phew...
penat seyh...

aku nak buat entry sampai tertangguh 3 jam lalalala~
sibuk mak noks...


Eh aku kan tengah bengang sebenarnya dengan salesgirl kat mall.huhuhuhu.
Aku nak cari spender tuk pompuan mengandung,ni kiranya nak cerita yang aku pon sengal gak lah.

Aku tanyalah dia seluar dalam untuk pompuan mengandung ada tak,aku nak tengok kalau material ok,aku terus sambar.Dia pon beria tunjuk dan terangkan kat aku.sebenarnya aku pun macam berat hati nak ambil produk yang dia tunjuk tu sebab macam spender biasa je.Cuma saiz besa sikitlah.

Tapi bila memikirkan yang aku dan EN.suami tak tahu rupa spender pompuan mengandung kami pun beli jelah seperti yangd isyorkan oleh pompuan penjual tadi.Bila sampai rumah excitedlah nak cuba.sekali haram ok...aku ulangi HARAM.

Mana nak muat spender tu,masuk memanglah ok bila tang perut sakitlah.pergh..aku rasa macam nak mengaruk pun ye jugak.Tapi fikir2 balik argh...aku pon sengal gak kenapa tak tanya orang.Tapi aku tanyalah tu dah dia kerja bahagian spender tak kan dia pun tak tahu spender pompuan mengandung rupa camana.cis.


akhir kata aku sedekah segala spender yang aku beli pada MIL.Nampak gayanya kenalah i beli spender lain hahahaha.
Ini adalah gambar spender tersebut. :p




Kebetulan segala stok pembersih muka sudah habis,alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke tapak kaki.Kenyit2 mata sikit dan usap2 sikit En.suami dapatlah juga restock segala benda.Eh yang kecik tu hasil mengepau ahmoy yang jaga kaunter tu.Maskara free....haruslah merengek mintak nak dicuba.hohohoho.Tapi Aku tak berapa suka.Aku lagi prefer Loreal water proof.Tapi dah lama tak jumpa stock.Mungkin sebab dah tak keluar lagi kot.
































Ok.tak boleh nak cakap lama2 nanti aku update entry lagi.aku tak da motif buat entry ni.Mungkin sebab gambar dah ada dalam laptop maka kasi masuk.Motipppppppp :p



3 comments:

kakyang .. said...

kira rezeki MIL la tu ..

syazana said...

kakyang:
hahaha..tu lah.x pe kira hadiah je lah :p

busu zalmi said...

Spender tu dalam bahasa inggeris makna lain. SEPENDA tu SEluar PENdek DAlam.